reklam

3.10.2013

kemer Le Chateau De Prestige otel tatili

Antalya kemer şato de prestige otel tatili resimleri .çok güzel bir tatildi.orada çektiğim resimleri görünce o güzel tatili sizlerle paylaşmak istedim.kemerin göynük beldesinde çok güzel bir otel şato de prestige otel .otelin değişik profillerinden çekilmiş fotoğraflar .Ankara dan kemere mesafe 600 km civarında. uzun bir yolculuktan sonra yerleştiğimiz otel adeta bir cennet gibi gözüktü aileme.çocuklar doyasıya tadını çıkarmaya başladılar hemen.hele akua kaydırakları nı hiç boş bırakmadı çocuklar .çok eğlendiler.denize hiç gitmek istemediler.Aslında ben onların denize girmelerini kumda,plaj da oynamalarını zaman geçirmelerini istiyordum ama ne mümkün.havuz kaydırakları na kamp kurdular.otelin misafirler yabancı çoğunluktaydı.ağırlıklı olarak rus ve alman turistler vardı.otelin doğa içine yerleştirilmiş bir görünümü vardı.

tatil bitti,tatil,deniz,plaj,otel
beş yıldızlı otelin ismi tam olarak  Le Chateau De Prestige .otelin palajına giden yolda çekilmiş bir resim.
kumsal, havuz, akua, akua park
plajda ateş yakıldı.animasyon gösteriler yapıldı.havai fişekler atıldı.çok güzel görüntüler oluşturdular.misafir ve turistlerin eğlenmeleri için herşey yapıldı diyebilirim.
havai fişek gösterileri
otel resepsiyon alanından bir görüntü.estetik olarak harika bir dizayn ile yapılmış otel
kemer, antalya, tatil yeri

kemer göynük
otel ve havuzu görüntüleri
antalya göynük tatili
kaldığımız dubleks odanın panoromik resmi.oğlum çekmiş bu resmi hoşuma gitti
odanın panoromik resimi
tatilin son günü görüntüleri plajda köpük partileri yapıldı.çok coşkulu oldu.dikkatimi çekti köpük partisine bizim türklerden pek katılan olmadı.kenar taraftan alkışlarla katıldılar.üstlerini ıslatmak istemediler sanırım. :) turistler sırılsıklam oldular fakat eğlencenin tadını onlar çıkardı bence.
plaj kumsal deniz
dantel-yap

1 yorum:

nuray tepeli dedi ki...

otelin görüntüsü harika.mimarisini çok beğendim.hizmetleride iyiyse tercih edilebilir ablacığım.birde fiyatı .hiç ondan bahsetmemişsin :)